Fandom

Community Central

Admin Forum:Game Template Bug-Problem Not Found

19,035pages on
this wiki
Add New Page
Talk0 Share

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

This Forum has been archived

Forums: Admin Central Index Technical Help Game Template Bug-Problem Not Found
Central's forums are a place for the community to help other members.
To contact staff directly or to report bugs, please use Special:Contact.
Note: This topic has been unedited for 1374 days. It is considered archived - the discussion is over. Do not add to unless it really needs a response.



Templategamebug-1

This is what is happening.

Yeah, it's me again. I tried to make this template for game articles, and I got the majority of code from the Gravity Falls Wiki. When I changed the code to the specifics I wanted, a bug occurred. For some reason the sections Genre and Maker wouldn't appear. I tried all the usually things, like making sure the source code was correct, but I found nothing wrong. The other sections appear, and they have the EXACT same coding as Genre and Maker.

Templategamebug-2

The sections appear on the Template page.

What the heck is happening; can someone help me?

Here's the code for the Genre and Maker sections:

|- style="border-top: 1px solid #999; border-bottom: 1px solid #999; text-align:left;"
{{#if: {{{type|<noinclude>-</noinclude>}}} |
! Genre
{{!}} {{{genre}}}
{{!}}-
}}

|- style="border-top: 1px solid #999; border-bottom: 1px solid #999; text-align:left;"
{{#if: {{{|<noinclude>-</noinclude>}}} |
! Created by
{{!}} {{{maker}}}
{{!}}-
}}

If you need to view the entire template's code, you can at: http://screenzilla.wikia.com/wiki/Template:Infobox_game.

--User:Feey1|Speak to me! 22:29, November 8, 2012 (UTC)


All fixed. I also changed Image: to File:. I'm not 100% sure but I believe there was a change in MediaWiki that stopped supporting Image prefixes in favour of File, probably a change in namespace name. Perhaps an editor who remember why it was changed might stumble across this forum and give you a better explanation, but to be on the safe side try an use File from now on. Cqm 22:57, 8 Nov 2012 (UTC)

Alright, thanks! --User:Feey1|Speak to me! 23:10, November 8, 2012 (UTC)

Also on Fandom

Random Wiki