Community Central

Admin Forum:Odd error message after page move

18,825pages on
this wiki
Add New Page
Add New Page Talk0

This Forum has been archived

Forums: Admin Central Index Technical Help Odd error message after page move
Wikia's forums are a place for the community to help other members.
To contact staff directly or to report bugs, please use Special:Contact.

I moved/renamed a page at WikiTea and received the following rather odd message:

Set $wgShowExceptionDetails = true; at the bottom of LocalSettings.php to show detailed debugging information.
Any ideas what this means? Obviously I do not have access to .php files. Should I contact Fandom? Thanks! — SpikeToronto 12:08, November 15, 2011 (UTC)

Is that all it displayed? That looks more like an addendum to an error message than the message itself.  Monchoman45  Talk  Contribs  Skystone  12:14,11/15/2011 
There have been a few error messages displayed after a page move is attempted over the past day or two. The page move is successful, but an error message page loads, along with some mangled code. Definitely Special:Contact, screenshot advised. The 888th Avatar (talk) 13:34, November 15, 2011 (UTC)
This was the message that displayed a few days ago when the deletion log wasn't working, so there's probably something wrong with one of the logs somewhere. - Archduk3 16:11, November 15, 2011 (UTC)
Yes Monchoman, that was the entirety of the message. I should also mention that there was a “failure” of sorts: while the article page did indeed get moved, despite the error message, the talkpage was not moved even though I had ticked the box for it. Thanks! — SpikeToronto 07:46, November 16, 2011 (UTC)

Error has been fixed after patching some issues over the previous weeks. --daNASCAT WikiaStaff.png (help forum | blog) 20:03, December 9, 2011 (UTC)

Thanks for the update daNASCAT! — SpikeToronto 05:44, December 10, 2011 (UTC)

Also on Fandom

Random Wiki