Wikia

Community Central

Creating / Editing Hyperlinks empty fields

93,649pages on
this wiki

Forum page

This Forum has been archived

Visit the new Forums
Forums: Index Support Requests Creating / Editing Hyperlinks empty fields
Wikia's forums are a place for the community to help other members.
To contact staff directly or to report bugs, please use Special:Contact.
Note: This topic has been unedited for 808 days. It is considered archived - the discussion is over. Do not add to unless it really needs a response.

In the last week or so I've noticed that if I create a Hyperlink from existing text (having highlighted the latter), the fields that come up in the Rich Text Editor are blank. Normally they would be pre-populated with the text.

The same results if I right click an existing hyperlink and choose Edit, both the link and text to display boxes are empty.

Has anyone else come across this, and has the Editor been tweaked of late?

This happens in all browsers incidentally

Weatherman22 (talk) 02:10, August 6, 2012 (UTC)

I've been experiencing this bug ever since my wiki's MediaWiki version is updated to 1.19 nearly a few weeks ago. Strangely the feature works as intended in the comment mini-editor. Perhaps we need more confirmation on this matter and tag the forum as "staff needed". mfaizsyahmi (talk) 04:29, August 6, 2012 (UTC)
Yes that's when the problem started on our wiki. I've also noticed that the RTE fails to load at all on the Aurora (Firefox alpha) browser though that may well be down to the browser. Weatherman22 (talk) 09:54, August 6, 2012 (UTC)

Around Wikia's network

Random Wiki