Fandom

Community Central

My Chat won't load

Forum page

19,004pages on
this wiki
Add New Page
Share

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.

This Forum has been archived

Visit the new Forums
Forums: Index Support Requests My Chat won't load
Fandom's forums are a place for the community to help other members.
To contact staff directly or to report bugs, please use Special:Contact.
Note: This topic has been unedited for 1664 days. It is considered archived - the discussion is over. Do not add to unless it really needs a response.


Problem one
Twoooo

Hi guys. I'm having a problem with my chat feature, and i need help. Recently, my chat wouldn't load. o_o I opened the chat, waited for a few minutes and it just got stuck. Like the picture the below

I also noticed that I kept having browser errors on my page. I never had these page errors before, until today.

Can someone help me fix this problem? —This unsigned comment is by ILYx3 (wallcontribs) . Please sign your posts with ~~~~!

Please report this to Special:Contact. Also, please write your question under <!-- Please put your content under this line. Be sure to sign your edits with four tildes: ~~~~ If you require staff help, please use Special:Contact or community@wikia.com to be sure of a staff reply. --> please? I feel like it's not that it is not loading, but is because no one has ever wrote anything yet. -- Sam Wang (talk) 12:30, May 11, 2012 (UTC)
One user reported yesterday that his chat screen was blank, and the auth request was hanging - this appears to be the same bug. Per your page errors, that's perfectly normal. On an average page load, I see three or four.  Monchoman45  Talk  Contribs  Skystone  12:34,5/11/2012 
Hey, are you using Internet Explorer 7 or 8? If the former, it is unsupported and you will need to update. TK999 14:50, May 11, 2012 (UTC)
Im using Internet explorer 8. This never happened until today. Weird.. ILYx3 15:01, May 11, 2012 (UTC)
Might be related to the update. Try appending ?nosockets=1 to the end of the URL, e.g. http://community.wikia.com/wiki/Special:Chat would become http://community.wikia.com/wiki/Special:Chat?nosockets=1 ; if that does not work, use Special:Contact/bug, download IE 9 or other browsers. Cheers! TK999 15:29, May 11, 2012 (UTC)
this has been happening to me too, on one of my computers. it will let me in, but it wont say i logged into chat! Signed, D.E.J. 16:01, May 11, 2012 (UTC)—This unsigned comment is by Daniel T. Goggle Bird (wallcontribs) . Please sign your posts with ~~~~!

(Reset indent) What browser are you using? Did you try the nosockets link? TK999 16:08, May 11, 2012 (UTC)

I tried doing the socket thing, and it still didn't work. Around 5 hours later, everything worked again! Thank you so much. <3 ILYx3 09:24, May 12, 2012 (UTC)

Also on Fandom

Random Wiki