FANDOM


  • so ive been trying to customize my Wiki with some css. (image for edit button and == == section) However, for some reason there where no changes, I even had to go on my computer to bypass my cache, and yet it still does not show. Id like to know if its just me, because wikia has been really frustrating me for the last few days.

    .CSS page, in case anyone can help me..

      Loading editor
    • You missed a closing tag on

      /*Admin Colors*/
      a[href$=":33Nepeta"],
      a[href$="/33Nepeta"]{ 
          color: #416600 !important;
          font-weight: bold !important;
          font-family: 'Determination mono'!important;
          font-size: 120%;

      Change this to the following Gold Link (HM100) wants:

      /*Admin Colors*/
      a[href$=":33Nepeta"],
      a[href$="/33Nepeta"]{ 
          color: #416600 !important;
          font-weight: bold !important;
          font-family: 'Determination mono'!important;
          font-size: 120%;
      }

      Hope this fixes it. MarTsok 23:27, February 27, 2018 (UTC)

        Loading editor
    • 33Nepeta wrote: so ive been trying to customize my Wiki with some css. (image for edit button and == == section)

      I have no problem with the username highlighting, it looks great so far, , but thanks for the tip though.

        Loading editor
    • Pøpuko
      Pøpuko removed this reply because:
      nevermind
      23:31, February 27, 2018
      This reply has been removed
    • nevermind, it worked, thanks I appreciate it :P

        Loading editor
    • Aun nada, que otra cosa se puede hacer?

        Loading editor
    • So it works fine, but the ModernProfile doesn’t show, and the profile thing (== ==) doesn’t display the font correctly.

        Loading editor
    • A FANDOM user
        Loading editor
Give Kudos to this message
You've given this message Kudos!
See who gave Kudos to this message