Fandom

Community Central

User blog:Mikaelhoffmann/Hvilke konsekvenser kan utroskab have?

English
Comments0

Hvilke konsekvenser kan utroskab have?

Er du jaloux på din samlever, eller er det den anden vej?  Første indikation af en krise viser sig typisk på det seksuelle plan og i romantikken. Hvordan er jeres sexliv?

Hvad sker der, hvis du har forventninger, der ikke bliver indfriet? Er I stadig lige romantiske? En krise i et parforhold kan være forårsaget af en masse faktorer, og jeg kan her fortælle om nogle eksempler: - Dårlig kommunikation - For få fælles interesser og ønsker - Utroskab - Ligegyldighed over for forholdet og fremtiden Hvorledes holder man gnisten ved lige? Mange risikerer kedsomhed i deres parforhold, hvis man tager hinanden for givet. Vi bestemmer selv, hvor glade vi ønsker at være og hvor meget nærhed vi vil give og modtage. Det kan nemlig læres.

Utroskab er et symptom på at noget (andet) er galt. At der mangler noget i ægteskabet. At den ene part (eller begge) ikke føler sig opfyldt. Utroskab er alle tre parters ansvar. Det er ligegyldigt om det er et enkelt sidespring efter en fest, eller det er et længerevarende følelsesmæssig engagement. Resultaterne kan være ødelæggende for samtlige involverede. Mange risikerer kedsomhed i deres samliv, hvis man tager hinanden for givet.

Er du parat til en positiv forandring i dine relationer?

Mikael Hoffmann <a href=”https://plus.google.com/117477648890847549705/posts? rel=author”>Google</a>

Ad blocker interference detected!


Wikia is a free-to-use site that makes money from advertising. We have a modified experience for viewers using ad blockers

Wikia is not accessible if you’ve made further modifications. Remove the custom ad blocker rule(s) and the page will load as expected.