FANDOM


Am fost si eu copil ...imi e dor de zilele alea si spun ca mi-ar placea sa le mai traiesc...macar o data. Parca nu erau manele la toate colturile si lumea se distra altfel...ii vedeam pe cei mai mari ca plec prin discoteci si parca voiam sa dau timpul inainte mai repede...si acum? ca timpul acela a venit...vreau sa-l dau inapoi...ironic!. Stiu ca eram mandru de mine cand ma duceam la scoala si le aratam alor mei zi de zi ce am invatat...imi aduc aminte de clipele acelea...parca erau ieri...nu pot sa cred ca acum deja sunt la facultate.


Imi e dor de inghetata aia la cornet care iti facea ziua mai frumoasa, imi e dor de bomboanele Silvana pe care le mancam cu pungile, imi e dor sa mananc kindere doar pentru supriza dinauntru, imi e dor de pozele alea pe care le faceam in clasa intai in spate cu harta Romaniei si cu un pix in mana scriind, ironic, pe abecedar( eu asa am facut), mi-e dor de faptul ca inainte de a developa poze ma uitam pe film sa le vad, mi-e dor de ciocanitoarea Woody, de jocul pe televizor, mi-e dor de sotron, de ratele si vanatorii, mi-e dor de Bonibon...doamnee unde sunt M&M's din ziua de azi...si...apropo... cine nu si-a facut oracol la scoala?...


...mai ales imi e dor de ploaie...cand ma distram afara cu prietenii si nici nu o simteam...cand eram chemat in casa si refuzam ferm ca doar ma distram de minune, fugeam in picioarele goale direct in santul de pe marginea drumului sa ma pot balaci in apa pana la genunchi. Radeam cand eram la liceu si in drum spre casa ma prindea o ploaie care ma facea ud fleasca in 2 minute...dar avea o satisfactie unica, ce sa mai spun de mirosul acela de pamant racorit si de aer curat...imi e dor de noptile in care era furtuna si ieseam pe scari oarecum minunat de fulgere( recunosc asta o mai fac si acum).


Imi e dor de vara si de cum o traiam ...la maxim! Venea vara cu un aer de vacanta si mai ales...de balaceala, era primul meu gand cand aveam putin timp liber. Stiam ca nu am griji, eram cel mai fericit, viata mea era doar scoala - acasa, scoala- acasa si vacanta, iar in timp liber,normal,joaca. Cine nu mai vrea sa traiasca asa?


Imi e dor liceu, cand ne jucam baza si lapte gros cu un coleg la usa care tinea de sase, cand ne povesteam ce faceam in vacante si o faceam de drag, ...acum nu o mai facem. Stiu ca eram in clasa a 9a toti copii modesti fara fite si figuri cum erau alte clase, toti ne multumeam cu ce aveam. Fiindca ma simteam si eu bine,normal, ca de altfel ca toti colegii mei, clasa noastra sa dizolvat in a 11a si toti ne-am impartit in celelate clase dar, parca tot cu ei sunt acum prieten mai bun decat cu ceilalti, cu cei noi. Imi e dor de clipele in care stateam la semafor si radeam si deodata ma faceam serios si traversam fix cu 3 secunde inainte sa se faca verde si eram acolo parca mandru de mine primul pe trecerea de pietoni.


Bine, ce sa spun, astea sunt copilarii si parca din cauza asta ni se par noua acum intr-un fel ciudate dar la timpul lor era clipe magice. Imi e dor de clipele alea!...